1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

 

Sloop in Barneveld met "gevoel" uitgevoerd

Klik voor een vergroting

Onlangs hebben we een sloopproject in Braneveld uitgevoerd. Het was een sloop die heel voorzichtig en precies uitgevoerd moest worden, dit omdat er woningen rondom stonden en ook aan een pand was verbonden. Hieronder een reaktie van één van de omwonenden:

"Uw bedrijf heeft een object in Barneveld gesloopt dat gedeeltelijk aan mijn pand was verbonden. Ik moet u zeggen dat ik er nogal tegenop zag hoe dat zou gaan mede i.v.m. eventuele schade die dit zou kunnen opleveren. Maar niets van dit alles, hulde en nog eens hulde. Erg indrukwekkend hoe uw machinist met zo`n enorme machine zeer secuur het pand heeft afgebroken. Ik heb er met meerdere mensen uit deze buurt over gesproken, als we zo eens stonden te kijken en waren allen dezelfde mening toegedaan. De hinder die zo`n sloop toch altijd geeft maakte het, voor mij als buur, minder vervelend."
 
 

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten