1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

 

Gedeputeerde en Wethouder slaan eerste paal

Klik voor een vergroting

Gedeputeerde Jannewietske de Vries en Wethouder Maarten Offinga hebben op woensdag 13 maart om 9.00 uur de eerste paal de grond ingeslagen voor het uitbreidingsplan Middenmeer aan de rand van Stavoren. Dit onder toeziend oog van Stavers Belang, Projectontwikkelaar Middenmeer BV (Esbi Bouw en Kruse Groep) en andere betrokkenen.

Op ruime kavels worden 42 woningen in een pittoreske stijl ontwikkeld voor permanente bewoning en/of als tweede huis. Karakteristieke woningen, met een knipoog naar de Frieslandse visserswoningen. Elke woning krijgt een eigen karakter en ze zijn allemaal gelegen aan open water, met of zonder boothuis. De aangeboden woningen kunnen op alle kavels gesitueerd worden en zijn geschikt voor permanente bewoning of voor de verhuur.

De Coop supermarkt wordt uit de oude stad naar Middenmeer verplaatst. Er komt een tweede aanlegeiland, zodat water- recreanten gemakkelijker hun boodschappen kunnen halen. Met de bouw zal het 2e kwartaal van dit jaar worden gestart.

 

Op de locatie gaat ook het Nautisch Kwartier Stavoren zich vestigen. Een jachtmakelaardij met jachtwerf, die na voltooiing als één van de modernste werven van Nederland beschouwd mag worden. De daarnaast gelegen nieuwe jachthaven biedt plaats aan een groot aantal ligplaatsen te water en heeft water- en stroomvoorzieningen. Met de bouw zal in de 2e helft van dit jaar worden gestart.

 

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten