1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

 

Theo gaat met pensioen

Klik voor een vergroting

Vrijdagavond 21 april jl. heeft de Kruse Groep uit Geesteren afscheid genomen van Theo oude Nijhuis, omdat hij de pensioen gerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Tijdens een gezellig samenzijn met collega's en familie van Theo bij Zalencentrum Kottink, werd hij als vanzelfsprekend door de familie Kruse in het zonnetje gezet.

In 1972 is Theo bij het toenmalige Loonbedrijf Kruse in dienst gekomen als agrarisch medewerker. In de tijd van de éénrijige maishakselaars en trekkers met een linnen kapje als cabine. Hij moest ploegen, grasmaaien en alle voorkomende werkzaamheden die er maar op agrarisch loongebied waren uitvoeren. Later heeft hij zich gespecialiseerd tot shovel en (mini)kraanmachinist. Op dat gebied viel hem dan ook weinig wijs te maken. Overal kon Theo zich mee redden.

Hij kwam altijd op tijd aan de zaak, en altijd op de fiets.

In de loop der jaren heeft hij veel binnen het bedrijf meegemaakt. Waaronder de verschuiving van agrarisch loonbedrijf naar sloop- en grondverzetbedrijf.

Zijn hobby`s en werk hebben hem overal gebracht. En ook overal wist hij de weg. Al was er slechts een vaag karrespoor om op de werk locatie te komen. Theo was er waarschijnlijk al eens geweest en wist dat er een gat bij de  4e boom aan je rechterhand was.

Google Maps en TomTom stonden nog in hun kinderschoenen. Kruse had die echter ook niet nodig. Zij hadden namelijk Theo.

Na 44 jaar is er toch een einde gekomen aan zijn dienstverband.

We hopen dan ook allemaal dat hij een lange periode in goede gezondheid van zijn hobby, paarden, mag genieten.

Uit de diverse gesprekken met Theo op deze feestelijke avond bleek echter al wel dat hij nu al tijd tekort komt.

Nadat Jan Kruse hem middels een toespraak had bedankt en hem een passend cadeau had aangeboden is er door iedereen dan ook nog vaak op Theo geproost.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten