1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

 

John Paul 25 jaar in dienst

Klik voor een vergroting
Er is een lustrum te vieren: John-Paul van der Aa uit Vasse bleek namelijk al 25 jaar in dienst te zijn bij de Kruse Groep.
John-Paul, ook wel “den lang`n” genoemd, is 25 jaar geleden als leerling machinist begonnen. Nu is hij een ervaren kraanmachinist die geen sloop uit de weg gaat. We durven hem zelfs specialist sloopwerken te noemen. Niets is hem te hoog, te zwaar of te dicht bij ander panden. Met een beetje logisch verstand en vakmanschap gaat alles bij hem voor de vlakte.
Er zijn twee dingen in het leven waar hij een echte “kick” van krijgt. Dat is de Formule 1 en het proberen om het brandstof verbruik van de kraan zo laag mogelijk te houden. Zaken die eigenlijk niet bij elkaar passen maar dat is hem vergeven. Hij is een echte ambassadeur voor de Kruse Groep.
Eén van zijn andere kwaliteiten is het regelen van koffie-adresjes. Waar hij ook aan het werk is, binnen een dag heeft hij meestal wel iets geregeld. En daar hebben zijn collega`s op de klus ook vaak plezier van.
Als dank voor de afgelopen 25 jaar werd hem dan ook een passend cadeau aangeboden door Jan Kruse.
Onder het genot van een koud biertje is er samen met de collega`s nog geproost op de jubilaris.
De Kruse Groep hoopt dan ook nog lang gebruik te mogen maken van de diensten van John-Paul van der Aa.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten