1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking met alle partners en belanghebbenden. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsens benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. 

De missie: toegevoegde waarde te leveren
Onze organisatie werkt niet om te bouwen of slopen. We maken voor onze opdrachtgevers maatwerk projecten en plannen voor de toekomst. Of het nu gaat om infra, milieu, sloopwerken of vastgoed, Kruse Groep levert toegevoegde waarde. Het werkgebied beslaat de provincies Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen. Kruse Groep bedient in deze gebieden zowel grote als kleine opdrachtgevers, zoals gemeenten, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven of particuliere opdrachtgevers.
 
De historie: gefundeerde kwaliteit
De Kruse Groep is ontstaan uit het in 1965 opgerichte loonbedrijf G. Kruse, dat zich vooral richtte op het agrarische loonwerk. In de loop der jaren lede de organisatie zich echter meer en meer toe op grondverzet. In eerste instantie speelde de verhuur van graafmachines en wielladers de hoofdrol. Door het opdoen van veel ervaring en uitbreiding van het directieteam is in 1989 besloten om het aannemingsbedrijf op te richten. Het aannemingsbedrijf is tot op heden actief op het gebied van grondverzet, aanleg van infrastructuur, transport en sloopwerk. Halverwege de jaren ’90 is de Kruse Groep, in verband met de groei in de bouwsector, uitgebreid met telescoopkraanverhuur en Kruse Milieu BV. 

De Kruse Groep is in haar geschiedenis uitgegroeid tot een zelfstandig en dynamisch bedrijf dat de opdrachtgevers volgens de huidige normen haar verscheidenheid aan activiteiten onder één paraplu kan aanbieden.

De strategie
Onze strategie is gewoon doen en blijven. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. We gaan voor "EEN GRONDIGE AANPAK".

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten