1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Advies en ontwerp

Steeds vaker wordt er van de aannemer gevraagd om mee te denken bij het ontwerp van de uit te voeren plannen. Kruse Groep speelt hierop in en is in staat om opdrachtgevers de helpende hand te bieden bij de diverse stappen van het te doorlopen technische bouwproces.

Professionaliteit in bouwen
Op professionele wijze, gebaseerd op ruime ervaring, kunnen uiteenlopende werken worden ontworpen of uitgewerkt. Aan de hand van een schetsontwerp of bestemmingsplan van de opdrachtgever kunnen plannen technisch worden vertaald naar een goed doordacht bestek, met bijbehorende tekeningen en kostenraming.

De juiste basis voor een optimaal bouwproces
Het ontwerp wordt aan de hand van een programma van eisen en in nauw overleg met de opdrachtgever uitgewerkt. Indien nodig vindt er overleg plaats met derden, zoals bijvoorbeeld gemeenten, nutsbedrijven, waterschappen, leveranciers en andere instanties.

De ontwerpafdeling is uitgerust met moderne hulpmiddelen voor het maken van RAW-bestekken. Tekeningen (tweedimensionaal) worden vervaardigd met behulp van AutoCAD-tekenprogrammatuur. De tekeningen en bestekken kunnen probleemloos in diverse opslagformaten worden uitgewisseld met de diverse betrokken partijen.

De ontwerpafdeling heeft bovendien ruime ervaring met werkzaamheden op het gebied van het bouw- en woonrijp maken van woonwijken en bedrijfsterreinen. Voor bedrijfspanden kunt u ook voor de uitwerking van grondwerk, riolering, bestrating en terreininrichting bij ons terecht. Kruse Groep staat ervoor om via deze constructie de plannen praktisch, concurrerend en binnen een overeengekomen planning en budgetten voor te bereiden en ook uit te voeren.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten