1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Grondverzet

Of een project nu groot of klein is, voor de meeste bouw- en civieltechnische projecten moet er grondwerk worden verricht. De waarde van dit grondwerk wordt veelal onderschat. Een goede aanpak van het grondwerk zal het arbeidsproces en de eindkwaliteit van het bouwproject zeker ten goede komen.

Vakkundig grondwerk
Kruse Infra en Sloopwerken BV heeft de kennis, ervaring en het materieel in huis om grondwerk vakkundig en efficiënt uit te kunnen voeren. Uiteraard kunnen wij alle gangbare grondstoffen leveren voor:

  • Wegfunderingen
  • Grondverbeteringen
  • Aanvullingen
  • semi-verhardingen
  • enzovoort.

U kunt bij ons terecht voor allerhande grondwerk ten behoeve van nieuwbouwprojecten zoals woningen, bedrijfspanden, weg- en waterbouw. Ook cultuurtechnisch grondwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in milieukundig grondwerk voor bodem- en tanksaneringen.

Eigen inname verontreinigde grond
Onder de naam ARSA Almelo B.V., een onderdeel van de Kruse Groep, kunnen wij grond verontreinigd met puin, glas, asbest en afval scheiden door middel van een permanente zeefinstallatie die staat opgesteld in Almelo. Wij nemen de verontreinigde grond in en zorgen dat de grond wordt gescheiden en de gescheiden reststoffen worden door ons op een milieukundige manier vervoerd naar de daartoe bestemde locaties. Tevens kunnen wij op locatie zeefwerkzaamheden uitvoeren voor de grovere fracties.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten