1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Riolering

De wereld van de ondergrondse infrastructuur staat niet stil. Moderne en duurzame rioleringssystemen dienen er voor te zorgen dat het afvalwater op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd naar de rioolwater- zuivering. Regenwater dient zonder overlast te worden afgevoerd.
 
Infiltratie regenwater
Op voorhand is het de wens dat het regenwater zo veel mogelijk in de bodem terugkomt door middel van het infiltreren van het regenwater in de bodem ter plaatse. In de buitengebieden dient men het afvalwater verantwoord te behandelen voordat er kan worden geloosd. Deze voorwaarden hebben tot gevolg dat er soms zeer complexe rioleringssystemen worden aangelegd.
 
Vakkundige aanleg van riolering
De aanleg van riolering is bij ons in goede handen. Onze ervaren medewerkers werken met de modernste apparatuur op een zodanige wijze dat wij garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct. Dit is van groot belang, omdat de riolering na de aanleg geheel uit het dagelijkse zicht verdwijnt, terwijl het nog jaren naar tevredenheid dient te functioneren. Voor de aanleg van de riolering heeft u de keuze uit verschillende soorten materialen zoals kunststof, beton of glasvezel. Elke materiaalsoort heeft zijn specifieke eigenschappen, waarvoor een goed advies van belang is. Ook voor rioolrenovaties kunt u ons benaderen. Dankzij een uitgebreid machinepark is het mogelijk zelfs onder lastige omstandigheden grote en kleine buizen snel en met de nodige precisie te vervangen.

IBA-systemen
In aanvulling op het “normale” rioleringswerk kan Kruse Infra en Sloopwerken BV ook IBA-systemen leveren en plaatsen. Deze systemen, die voldoen aan het huidige lozingsbesluit, zijn bedoeld voor woningen in het buitengebied, die niet in aanmerking komen voor een rioolaansluiting. Ook hierbij staat onze ervaring garant voor een correcte en snelle aanleg van uw systeem, zodat de overlast zoveel mogelijk wordt beperkt.

Bergbezink bassins
Heden ten dage worden er veel bergbezink bassins aangelegd, die er voor zogen dat er bij hevige kortstondige regenval het regenwater eerst wordt opslaan in bergbezink bassins en nadien gecontroleerd wordt afgevoerd op de sloten, hier blijft het afval achter in het bassin.
Voor het aanleggen van een bergbezink bassin bent u bij Kruse Infra en Sloopwerken B.V. op het goede adres.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten