1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Terreinverharding

Bestrating heeft een grote invloed op de leefomgeving. Mooi straatwerk zal jarenlang een positieve uitstraling geven aan uw project. Om dit te bereiken is het van belang dat voor de juiste toepassing de juiste materialen worden gekozen. De grote verscheidenheid aan bestratingmaterialen en kleuren maakt de keuze voor u niet gemakkelijk.

Pasklare en duurzame oplossingen
U kunt zich als opdrachtgever dan ook vakkundig door onze medewerkers laten adviseren over de meest geschikte mogelijkheden voor uw project, waarbij wij streven naar een pasklare en duurzame oplossing. We kunnen alle materialen leveren en aanbrengen. Grotere oppervlakken kunnen eventueel machinaal worden verhard of worden voorzien van een asfaltverharding.

Oplossingen op maat
Op het gebied van de terreininrichting heeft Kruse Infra en Sloopwerken BV zeer veel ervaring opgedaan. Naast het plaatsen van standaard wegmeubilair, kunnen wij ons specialisten noemen op het gebied van speel- voorzieningen voor schoolpleinen en parken. Daarnaast zijn we ook zeer ervaren op het gebied van kunstgrasprojecten. Dit kunstgras is aangelegd ten behoeve van de valbeveiliging onder en rondom speeltoestellen.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten