1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Tanksanering

Kruse Groep kan u van dienst zijn met (brandstof)tanks die wij saneren volgens de wettelijke voorschriften.
 
KIWA-erkend
Wij werken samen met KIWA-erkende tanksaneerders en werken conform de geldende richtlijnen. In de loop der jaren zijn door ons reeds honderden tanks verwijderd, variërend van een particuliere tank voor huisbrandolie tot omvangrijke chemicaliëntanks op fabrieksterreinen en gehele tankstations, met een inhoud van 1.000 tot wel 100.000 liter.

Complete sanering in goede handen 
Wij beschikken over al het materieel om een tanksanering zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Een groot voordeel is dat u slechts één aanspreekpunt heeft tijdens de sanering. Na afloop van de tanksanering wordt een evaluatierapport opgesteld, waarin de uitgevoerde werkzaamheden worden beschreven. Indien noodzakelijk wordt tevens de nazorg verricht, zoals periodieke bemonstering van het grondwater.
 

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten