1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Partijkeuringen

Monsterneming van grondpartijen in het kader van het Besluit Bodemkwaliteit (AP-04) is noodzakelijk bij hergebruik van vrijkomende grond en dient om de milieuhygiënische kwaliteit van de grond te bepalen. De bemonstering wordt uitgevoerd conform richtlijn SIKB BRL 1000 en protocol 1001. Per partijkeuring kan maximaal 6250 m³ ofwel 10000 ton worden gekeurd. 
 
Grotere partijen dienen te worden onderverdeeld in deelpartijen. Elke deelpartij wordt ingemeten en verdeeld in monsternemingsvakken, waarna 2x 50 grepen worden genomen en verdeeld over 2 mengmonsters van elk circa 9 tot 10 kilogram.

Beide mengmonsters worden geanalyseerd op het standaard-pakket. Op basis van de analyseresultaten wordt vastgesteld in welke klasse de partij valt (overal toepasbaar, wonen, industrie of niet toepasbaar) en wordt een advies uitgebracht over de mogelijke afvoerbestemming en de eventuele verwerkingskosten van de partij.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten