1. Home
  2. Bedrijfsprofiel
  3. Actualiteiten
  4. Links
  5. Contact

Totale sloop

Vergroot de foto

Kruse Infra en Sloopwerken BV heeft een ruime ervaring op het gebied van vakkundig sloopwerk. Zowel grote als kleine bouwwerken, bovengronds en ondergronds. De sloopwerkzaamheden worden door onze ervaren medewerkers uitgevoerd met moderne en goed uitgeruste eigen machines. Al onze sloopwerken worden uitgevoerd onder het SVMS-007 systeemcertificaat, veilig en milieukundig slopen.
 
Veilige en verantwoorde werkwijze
Bij de sloopwerkzaamheden staat de veiligheid van de medewerkers en de directe omgeving altijd voorop. De afvoer van vrijkomende materialen wordt conform de wettelijke bepalingen verzorgd. Wij kunnen op een vakkundige en verantwoorde wijze elk gebouw slopen en/of saneren, ook op moeilijk bereikbare plaatsen (bijvoorbeeld binnen in een gebouw).

Diversiteit sloopprojecten
U kunt bij ons terecht voor het slopen van woningen, bedrijfspanden, utiliteits-gebouwen, renovatiesloopwerk, asbestsaneringen, maar ook voor het opschonen van bouwlocaties. 

Sloopbestek
Indien een opdrachtgever het wenselijk acht, maken wij zelf een sloopbestek, V&G plan of een VGM-plan.

Bedrijfsprofiel

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat. Door op voorhand mee te denken over een totaaloplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de opdrachtgever uiteindelijk het beste resultaat bereikt.
In bijgaand filmpje stelt Jan Kruse zich graag aan u voor: javascript:void(0);/*1429093003299*/

Lees meer bij bedrijfsprofiel »

Certificaten

WKA gegevens

Hier kunt u onze WKA gegevens downloaden....
Lees meer »

Privacy verklaring

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming,...
Lees meer »
Toon alle certificaten

Actualiteiten

Sloop cafetaria in Geesteren

Cafetaris Zandbergen heeft een ander pand betrokken. Het...
Lees meer »

Sanering Hengelo

We zijn al 1 week volop bezig...
Lees meer »
Toon alle actualiteiten